2015. dec 17.

jingle bells

írta: atinam
jingle bells

Nehezen alakul ez a karácsonyi hangulat, néha néha, mintha már...., de nem, csak nem akar összejönni.

A legfontosabb ajándékok megvannak, M., De., és a drága kis Sz., a többiekét beszerzem a hétvégén, no para, valahogy nem vagyok képes rácsavarodni erre a "ne akarj mindent az utolsó pillanatban egyszerre elintézni" dolgora sem. Lesz bevásárló központ, meg zsúfoltság, meg elképesztően idegbeteg emberek, (mint egyébként szinte minden hétvégén....) jááájjjjj!!!!!......., valahogy akkor sem ment korábban, egyszerűen nem volt hozzá kedvem.

M. valami nagy meglepetéssel készül nekem, ami őszintén, egy kicsit frusztrál. Tudom, tudom, Karácsony van, és ehhez hozzá tartozik az ajándékozás is, meg már a "mese" is úgy szól, hogy a kis Jézus kapott mindenféle dolgokat a királyoktól, és hát ez szép hagyomány, meg minden. Csak én már eléggé elszoktam a nagy ajándékoktól, öööö.... nos, illetve ha jobban belegondolok, pasitól azt hiszem még az életben nem kaptam ilyet. Nagyon édes, ahogy szervezi, meg készül, meg látom rajta az izgatott várakozást, hogy vajon tetszik e majd, és mennyire.

És örülök, boldoggá tesz, hogy fontos ez neki, és biztosan a cucc is szuper lesz. Mégis...., mégis van bennem egy fura elvágyódás, abba a tökéletes Karácsonyba ami az álmaimban él. Ahol lassan, puhán hullik a hó, illata van a hidegnek, és a csend végtelen, ahol csak ketten vagyunk, összeforrva egy szenvedélyes, örökké tartó ölelésben. Talán majd egyszer, valamikor, talán....

 

Nagyon boldog, varázsos Karácsonyt, kellemes ünnepeket nektek, olvasók!

christmas-card-images.jpg

 

 

Szólj hozzá

ünnep karácsony boldogság vágyak boldog Karácsonyt