2017. sze 23.

hard

írta: atinam
hard

Péniszköpeny..., ja, ez "ilyen szexes dolog", ráadásul a mocskosabb fajtából.

Szeretek néha kattintgatni szexshopok weboldalán, nézegetek olyan játékokat amiket még nem próbáltam. Van egy csomó amit nagy valószínűséggel nem is fogok azon egyszerű oknál fogva, hogy egyáltalán nem érdekelnek, számomra nem tűnnek izgalmasnak. Aztán van az a kategória amiről dunsztom nincs mire való, ilyenkor általában megkérdezem M.-t, ő bezzeg szinte kivétel nélkül mondja. (Honnan a bánatból tudnak a pasik ilyeneket?) És vannak ugye azok amik azonnal működésbe hozzák az agyamat, ezek általában kosárba kerülnek, majd a gyors futárszolgálatnak köszönhetően pár napon belül a hálószobába.

A péniszköpeny (elég hülye elnevezés...) rögtön beindította a fantáziámat. Valószínű azért mert én imádok dugni, a fejemben vetített filmekben kb. 100 izzadós, hajba markolós, csípőnél megragadós gerincre vágásra jut 1 finom, lassú szeretkezés.

Szerintem ehhez nem árt ha a pasi nyitott, és kicsit bevállalósabb, a "jaj, mem bírom elviselni magamon a gumit" vernyogást hagyjuk már meg a kisfiúknak, köszi!

Tehát a cucc tulajdonképpen olyasmi mint egy óvszer, csak sokkal-sokkal vastagabb. Puha szilikon, no para, síkosítóval rásegítve pillanatok alatt a helyére kerül, feltéve persze, hogy tudod mit csinálsz....

Van belőle kismillió mintázatú, bordázott, rücskös, hullámos, meg amit akarsz. Akit érdekel klimpírozza be a Google képkeresőbe, aztán csak győzzön válogatni. Bár előre mondom, ha egyet kipróbálsz egészen biztosan venni fogsz belőle másik fazont is, gyorsan rá lehet kattanni.

Felhasználói vélemény pasi oldalról: Ugyanúgy érez mindent amikor rajta van mint nélküle, tehát nem okoz érzékeléscsökkenést. A vizuális részt hihetetlenül megdobja. Eleve ugye nagyobbnak fog látszani a farka mint egyébként, plusz olyan pózokban amikor látja is, hogy beléd tolja az eléggé csúcs élmény.

Felhasználói vélemény női oldalról: Röviden: UUUUUUUuuuuuuuhhhhhhhhhh!!!!! Kicsit részletesebben: Agyeldobósan  jó! Az elején nagyon feszít, kell egy kis idő míg hozzá igazodom a mérethez, addig csak óvatosan. Utána viszont jöhet bármi. (Igen, a bármit szó szerint értem.) A bordák, a kis kiálló tüskék, az anyag érzete kombinálva  a tudattal, hogy egy nagy, vastag farok van bennem..., olyam mintha a puncimban és az agyamban egyszerre lenne orgazmusom.

Jó tanács: Vásárlásnál arra figyeljetek, hogy ezek hosszra méretezve vannak. Mi az elsőt benéztük, az kicsi lett.

1341758538577266.jpg

Szólj hozzá

szex orgazmus punci dugás farok pénisz köpeny