2014. jún 23.

online

írta: atinam
online

Netes ismerkedés...., miért?..... mert miért ne?

Sokszor inkább unalmas mint szórakoztató, az is előfordul, hogy bosszantó. Pont olyan mint 3D-ben, (persze, mitől is lenne más? az emberek ugyanazok), csak itt sokkal hamarabb kiderül, ha valaki kommunikáció terén erős hiányoságokkal küzd.

 

Tipikus pasi hülyeség, "helló, x vagyok,  - szia, y - szép neved van" Jaj már, komolyan, kihullik ettől  a hajam! Mit kezdjek ezzel, de tényleg? Majd átadom a bókot anyámnak, tudtommal ő választotta. Persze, nyitni kell valamivel, de ennél azért egy kicsit legyünk már kretívabbak könyörgöm! (pont annyira minuszból indítás mint amikor valaki IRL a "mondták már, hogy milyen szép szemed van?" sablonnal próbálkozik, áááááááá nem, még soha senkitől nem hallottam, pffff.....)

Hogy miért hiszi azt nagyon sok pasi, hogy ő minimum egy félisten és minden nő álma az számomra örök rejtély marad. Istenien csókol, ő nyal a legjobban az egész univerzumban, kb. milliószor fogok elélvezni ha megdug (alsó hangon persze, de csak azért, mert most nincs top formában). Művelt és tájékozott, (a helyesírása egy katasztrófa, de senki ne gondolja, hogy ennek a kettőnek egyébként bármi köze lehet egymáshoz), a legrosszabb esetben is felsővezetőként dolgozik, méginkább saját cége van persze (ehhez képest gondot okoz kifizetni egy átlagos hotelszobát), ja, és hát az abszolút kedvencem, "élőben  sokkal jobb vagyok ám mint a képen". (röhögőgörcs)

Nem, a nők sem jobbak egy fokkal sem! Próbáltam, tapasztalatból beszélek. Úgy általában a legtöbb ember képtelen akár egyetlen épkézláb összetett mondatot produkálni, az összefüggésekben való gondolkodásról nem is beszélve. (erős kihívás, tudom)

Mindezek ellenére érdemes kipróbálni, mert néha tényleg klassz beszélgetések alakulnak ki, és ritkán kellemes találkozások is létrejönnek, a lehetőségek száma pedig szinte végtelen. Rengeteg emberrel lehet ilyen módon kontaktba lépni, érdekes tapasztalaokat lehet szerezni, és az egyik legnagyobb előnye, hogy amikor valaki tényleg extrán gáz egyetlen kattintással meg lehet tőle szabadulni, örökre.

Szólj hozzá

online tapasztalatok netes ismerkedés pasi hülyeségek