2016. júl 25.

holiday

írta: atinam
holiday

Ahogy közeledik a vakáció ideje, egyre gyakrabban állapítom meg, hogy én továbbra sem bírom a szervezést igénylő családi eseményeket.

Mindig elborzadva figyelem azokat is, akik a saját esküvőjüket maguk akarják összerakni, ami persze nem igazán megy..., és lehet marékszám nyelni a MagneB6-ot, egy idő után nincs az a mennyiség ami megakadályozná egy tisztességes idegroham kitörését.

Miért? Kérdem én, miért teszi ezt magával bárki???? 20-25 fős létszám fölött én szemrebbenés nélkül igénybe venném a szolgáltatást ami éppen erre van kitalálva, nevezetesen : esküvő szervezőt hívnék, slussz-passz. (Más kérdés, hogy már a gondolattól is sikítófrászt kapok, hogy ennél nagyobb vendégsereget trombitáljunk össze, de erre most nem térnék ki, majd beszélünk róla ha/amennyiben aktuális lesz)

 

No de, egy sima (pffffff.....!!! a simától azért messze vagyunk....) családi kerti parti miatt az ember már csak nem nyúl a cégregiszter után.... Vagy de? Nem... Vagy mégis?

Félre értés ne essék! Óriási vagyok logisztikában és marketingben. Ebből éltem elég sokáig, méghozzá nem is rosszul. De a vérnyogás...., a hiszti...., a direkt már csak azért se..., na, ezek kikészítenek. Mert mit mond az ember a beosztottjának? Ez van, meg kell csinálni, fogjuk, nyomjuk, rajta! Mit mond a vitázó kivitelezőnek, vagy a késve érkező szállítónak? Összehúzza a szemöldökét, és az asztalra csap ha kell, végső esetben pedig fel is út, le is út, majd lesz helyette másik. Na de! A családodat nem rúghatod ki.... (A fene... valaki feltalálhatná már a family castingot!) Miért van az, hogy tizenpár felnőtt ember nem tud dűlőre jutni pofonegyszerű kérdésekben? Nem, ráadásul nem világot kell megváltani, csak pl. a nyűves menüt kellene már eldönteni végre. Komolyan nem értem miért kell központi kérdést csinálni abból, hogy mit eszünk akkor, azon az egyetlen alkalommal amikor mind együtt leszünk.

A másik, anyám, és M. anyja

Most fognak először találkozni. HHHhhhhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!! Na, hát maradjunk annyiban, hogy külön-külön is kell hozzájuk némi (khmmm) beleérző képesség.

 

Jáhááááájjj! Hurrá, nyaralunk! (mindjárt)

 

Szólj hozzá

menü esküvő logisztika kerti parti családi esemény