2017. okt 21.

megvárjuk míg akci(j)ózzák ..... ja, nem

írta: atinam
megvárjuk míg akci(j)ózzák ..... ja, nem

" Te M., nem kellene neked is egy gyerek? " Pontosan így hangzott el a kérdés egy közeli ismerőse szájából (aki egyébként szintén férfi), és csak úgy mellékesen kb. 3 méterre álltak tőlem közben.

Hát nem tudom mások hogy vannak ezzel, én eléggé ki tudok akadni az ilyesmin.

Mert egrészt ugye teljesen világos (nem, nem az, pedig totál alap kellene legyen), hogy a témához az égvilágon senkinek semmi köze? Komolyan, mutasson már valaki nekem csak egyetlen olyan embert akinek azért lett gyereke mert X., vagy Y. ezt megkérdezte tőle! Másrészt én eddig úgy tudtam de lehet rosszul, hogy nem úgy működik a történet, hogy gondolunk egyet egy random szombat délután, elugrunk a közeli palzába és shoppingolunk egy számunkra tetszetős paraméterekkel rendelkező példányt. Harmadrészt, basszus, tudom hogy ő pasi, tehát meglehetősen kicsi az esélye, hogy volt valaha terhes, vagy szült, de mivel van két gyereke feltételezem észrevette már, hogy ehhez a projekthez azért minimum két ember kell, és egyelőre az sem árt ha egyikük nőnemű.

Továbbá nem igazán sikerül elvonatkoztatnom attól a ténytől, hogy a kérdezőnek két gyereke van kettő, azaz 2 feleségtől, és finoman szólva egyikükkel sem túl rózsás a viszonya.

 

Ehhh...... ! Morogva el.....

 

P.S.: Ha a kérdés ugyenebben a formában egy nő szájából hangzik el akkor is pont így kiakadnék rajta, pontosan ugyanezen, fent részletezett okokból.

Szólj hozzá

gyerek shopping morog