2014. máj 03.

barátságok, kapcsolatok

írta: atinam
barátságok, kapcsolatok

Olyan sokszor felmerül a kérdés (másokban...): Lehet e barátság férfi és nő között? És rögtön jönnek is az érvek, hogy nem, nem, és ezerszer is nem, soha. Mert ha lehetne is, akkor ott a szex, ami mindig bejátszik, és rögtön mindent összezavar.

És mi van, ha éppen a szextől billen minden a helyére? Ez is egyfajta kommunikáció, ha jól csinálják akkor meglehetősen kellemes is, sőt... Oldja a feszültséget, a stresszt, közelebb hoz egymáshoz, és segít megismerni a másikat.

Most itt az elején tisztázzuk, hogy nem csupán elméletben tudom ezt elképzelni, hanem élesben gyakorlom nap mint nap.

Akarunk e többet ennél? Jelenleg nem. Lesz e belőle több valaha? Nos, ha a jövőbe látnék akkor már a lottómilliárdokat költeném valahol.

 

Az igazi barát az akinek bármit elmondhatsz, felhívhatod akár az éjszaka közepén, vagy hajnalban, vagy karácsony este ha éppen rá van szükséged, vagy egyszerűen csak azért mert hiányzik? Ő az, aki tudja hogy iszod a kávét, isteni palacsintát süt neked, megnevettet, vagy szorosan magához ölel amikor nagyon szomorú vagy? Igen? Hát akkor helyben vagyunk, M. pont ilyen nekem/velem. :-)

A szex? hhhhhhhúúúúúúúúúú! Na az valami hihetetlen.

Amikor már majd éhen halok és beosonok a konyába, hogy kiderítsem mikor eszünk (merthogy ő főz, igen).

- Nagyon éhes vagyok!

- Nemsokára kész a vacsora, (közben az a szexi, szenvedélyes fény villan a szemében, átölel és a fülembe suttog) vagy rám éhezel?

- Igen, rád is.

És már csókol, a nyelve játékosan csúszik a számba, megfordít, hogy háttal álljak neki. A kezei a csípőmön, gombolja a farmerem, a gyönyörű ujjait a bugyimba tolja. Úúúúúúhhhhh, meghalok ezért! Harapja a nyakamat, érzem a forró lehelletét a bőrömön, a fenekemnél pedig ahogy a farka megkeményedik. Automatikusan nyúlok előre és megtámaszkodom a pulton, lerántja a nadrágomat és már bennem is van. Jézusom, nem is otthon vagyunk, sem nála, sem nálam, ez valaki másnak a háza. A szituáció őrületesen izgató, ő kemény és kellemesen feszít, én forró vagyok és nedves. Nem, egészen biztos, hogy nem fogunk itt megállni. Lök egyet, majd újra, közben belém harap, rádőlök a pultra, hátra nyomom a fenekem és felveszem a ritmust. Homályosan rémlik, mintha valamit majdnem lesodortam volna, de akkor már csak rá és az érzésre figyeltem.

Egy gyors numera vacsora előtt, jó étvágyat csinál. :-)

Ugyanakkor ő az a pasi, aki tud olyan gyengéd lenni mint még soha senki. Nagyon-nagyon sokáig azt hittem, hogy én képtelen vagyok nyalástól elélvezni. Van akinek nem megy, ez van, szerintem sokkal rosszabb lehet azoknak a nőknek akiknek dugás közben nincs orgazmusa. De jött ő, és megmutatta, hogy meg tudom csinálni.

 

Tehát összességében igen, szerintem lehet barátság férfi és nő között, ha mindketten ugyanazt akarják, ugyanabban az időben, és van olyan rohadt mázlijuk, hogy pont megtalálják egymást.

 

Szólj hozzá

szex barátság konyhapult dugás