2016. jan 20.

18+

írta: atinam
18+

" Szerintem vedd le a bugyid és térdelj ide fölém!"

 

Azt hiszem egyetlen nőnek sem kell magyarázni milyen hatást képes kiváltani egy ilyen mondat.... Uhhhhh! Még most is beleborzongok.

Határozottan markolja hátulról a csípőmet, és magára húz. Finoman harapdál, puszilgat, a nyelve hegyével a csiklómat simogatja. Jézusom! Uralkodnom kell magamon, hogy ne élvezzek el szinte azonnal.

Mikor ez kicsivel később mégis megtörténik, kis pihegés után megfordulok és bele ülök a farkába. Sikamlósan nedves vagyok, és szűk az orgazmustól, aminek még tart az utóhatása. "Lassan mozogj!", kéri, közben a fülem mögé simít egy tincset. Imádom ezt a mozdulatot, teljesen ösztönösen csinálja, szerintem sokszor észre sem veszi, közben annyi szeretet árad belőle, édes.

Ő diktálja a tempót, a tenyeremet a mellkasára teszem és átveszem a ritmust, együtt hullámzunk, nem szólunk, hihetetlenül izgató a sóhajokat hallani. Lehajolok, megcsókolom, kicsit gyorsabb ütemre váltok és most ő követ engem. Érzem, hogy nem bírja már soká, de már nem igazán tudok külön rá, vagy külön magamra koncentrálni, egybe olvadunk.

Az igazán jó szex őrjítő, észveszejtő, szédületes, bámulatos, gátlások nélküli, felszabadító. És amit sokáig nem hittem, ha megadatik, hogy olyannal csináld akibe ráadásul szerelmes vagy, akkor az egész összeáll egy káprázatos varázslattá, amit ketten hozunk létre.

 

tumblr_m1iaqbsctu1qkcbbqo1_500.jpg

Szólj hozzá

orgazmus harapdál csiklómat simogatja vedd le a bugyid